Evcil Dostlarımız için …

Cüreoğlu , yaklaşık  20 yıldır online pet shop hizmeti vermektedir. Sürekli büyümekte olan evcil hayvan ve aksesuarları sektöründe evcil hayvan sahiplerine  güvenilir ve hızlı bir hizmet verebilmek için kurulmuştur.

Minik dostlarımıza hizmet …

Cüreoğlu olarak önceliğimiz müşteri memmuniyetidir. Müşterilerimize her zaman en doğru ve kaliteli ürünü uygun fiyatla ulaştırmayı hedefledik. 20 yıldır hizmet verdiğimiz bu sektörde güler yüzlü ekibimizle ürün çeşitliliği , kaliteli hizmet prensibimiz ile yolumuza devam etmekteyiz. Sevimli dostlarımızın mutluluğu bizim için oldukça önemlidir. Onlar için en doğru ve güvenilir hizmeti vermek bizim gurur kaynağımızdır. 

Ürün Çeşitliliği

Ürün çeşitliliği oldukça fazla olan Cüreoğlu Pet her zaman müşterinin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılamaktadır. Canlı balık , akvaryum , kedi , köpek , kuş ve canlı bitkiler kategorisinde hizmet vermekte olduğumuz bu sektörde yüksek kalitede birçok kuru ve yaş mamalar , evcil dostlarımız için aksesuarlar , taşıma çantaları gibi bir çok ürün seçeneği sunmaktadır. Geniş ürün yelpazesine sahip olan Cüreoğlu Pet ihtiyaçlarınızı beklentilerinizi her zaman karşılamıştır.

Güvenilir Hizmet

Güvenilir hizmet politikamız ile her zaman müşteri memmuniyetini benimsedik. Hem evcil dostlarımız hemde evcil hayvan sahiplerini mutlu edecek güvenilir bir hizmet sunmaktayız. Müşteri beklentilerini her zaman karşılayan doğru ve kaliteli ürünlerimiz ile beklentilerini karşılamaktayız.